Ballerup BK strøg til tops
Ballerup-BK-7.jpg
Det flotte forårsvejr satte en god ramme for weekendens kamp mod Taastrup, som Ballerup BK vandt 5-1. Foto: privatfoto
Fodbold Det dejlige forårsvejr søndag formiddag var som skræddersyet til god fodbold.

Det flotte græstæppe i Ballerup Idrætspark lod heller ikke meget tilbage at ønske, i forhold til at få en god kamp for alle parter mod Taastrup.

Ballerup BK blæste fra starten af til angreb, og der var ikke spillet mange sekunder, før Mikkel Faarup brød igennem i højre side. Det førte dog ikke til scoring i denne omgang, men det gjorde til gengæld en indøvet hjørnesparkskombination efter 12 minutter. Bolden blev sendt mod Daniel Pless ved forreste stolpe, han snittede den videre, og inde foran fik Mickel Stumpe stanget sit første mål ind for Ballerup BK.

Herefter var billedet det samme resten af halvlegen. Ballerup BK med evne og initiativ, og Taastrup med vilje og gå-på-mod. Det lykkedes dog kun at sætte en enkelt scoring mere ind for Ballerup i de første 45 minutter. Denne gang via et følt indlæg fra Thomas Carlsson, lige ind i hovedet på Daniel Pless. Han gjorde det flot til 2-0, og kom dermed op på 26 sæsontræffere.

Anden halvleg blev meget mere moderat i sit tempo, og da Thomas Carlsson sendte 3-0 scoringen i nettet efter 49. minutter, så var kampen reelt lukket. Dog ikke i Taastrups optik, og de fik kort efter reduceret til 3-1, og så måtte Ballerup igen have arbejdshandskerne på. Det resulterede i yderligere to mål til hjemmeholdet, som endegyldigt beseglede Taastrups skæbne, og samtidig gjorde Mark Petersen og Mikkel Faarup til målscorere. Kampen ender derfor 5-1 til Ballerup BK, som igen topper rækken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *