Baldoni rejser teltet i Ballerup
Mombassa-boys-copy.jpg
I årets forestilling i Cirkus Baldoni kan man blandt andet opleve de dygtige akrobater fra Kenya. Foto: Cirkus Baldoni
cirkus Cirkus Baldoni har taget hul på sin 16. sæson og lægger vanen tro vejen forbi Ballerup.

Når foråret melder sin ankomst er det også tid til cirkus. Derfor har det lille hyggelige familiecirkus Cirkus Baldoni pakket vognene og er rullet ud på de danske landevej med deres sæson nummer 16, hvor de hylder 250 året for ’’cirkus’ opfindelse’’ med forestillingen ’Danish Dynamite’.

I Baldoni satser de på at være en hyggelig oplevelse for børnefamilier. Det er de smilende artister der – før forestillingen begynder og i pausen – står i boderne, den familiære atmosfære og lune stemning, der gør at mange familier vender tilbage år efter år.

Denne sæson kan man møde forskellige udlandske artister fra både Europa og Afrika, men også en håndfuld danske artister. Heriblandt den dygtige illusionist Kim Kenneth, der på sin helt egen spektakulære facon vil tryllebinde både børn og voksne.

Sabelbalance og cirkusprinsesser

Helt fra Mombasa i Kenya kommer fire akrobater, der snor sig, bygger menneskelige pyramider og jonglere, så man næsten ikke tror sine egne øjne. Og fra Italien kommer Jessica, der mestrer den sjældne cirkusdisciplin sabelbalance.

En vaskeægte cirkusprinsesse hører sig naturligvis også til i cirkus. Miss Maria er syvende generation af en tjekkisk artistfamilie, og når hun svinger sig i toppen af cirkusteltet langt oppe over manegen, sidder de fleste og holder vejret i spænding.

Som altid er der også masser af klovnerier fra Baldonis faste klovn Danilo, ligesom cirkusdirektør René Baldoni og hans trofaste følgesvend løven Leonardo nok skal få smilene frem hos både store og små.

Baldoni byder indenfor i cirkusteltet på pladsen ved Marbækvej/Kræmmerstien i Ballerup mandag den 30. april klokken 17. Billetter kan bestilles på www.baldoni.dk, telefon 20 86 60 10 eller på pladsen fra en time før forestillingen.

Konkurrence

Ballerup Bladet udlodder i samarbejde med Cirkus Baldoni en stak billetter til forestillingen i Ballerup den 30. april. 1. præmien er: fire billetter til 1. plads samt et billede med vinderen og løven Leonardo, dertil kommer otte 2. præmier på hver to billetter til 2. plads – altså ni heldige vindere i alt. For at være med i lodtrækningen om én af de ni præmier skal man svare rigtigt på følgende spørgsmål:

Hvad hedder klovnen i Cirkus Baldoni?

Send dit svar samt navn og adresse på e-mail til: vind@ballerupbladet.dk. sidste frist for at deltage er mandag den 23. april klokken 9. Herefter trækker vi vinderne, som får direkte besked på mail.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *