Baldersbo: Det som ikke måtte ske – det skete
Debat Der er ikke nogen, som er mere kede af det skete, end vi er. Igennem det seneste år har vi været i gang med at få elevatorerne i højhuset renoveret, for at sikre driftsstabiliteten.

I planlægningen af renoveringen, har vi hele tiden haft nøje øje for netop opgang 5, da vi ved, at vi har mange svage beboere netop her. Derfor valgte vi også at udføre renoveringen i denne opgang til sidst, så vi var sikre på, at elevatorleverandøren havde øvet sig.

Vi ved, at der altid er en risiko, når vi tager én af to elevatorer ud i en længere periode, men alternativet er, at vi ikke kan komme til at renovere.

Projektet med at renovere elevatorerne, er indtil nu forløbet uden de helt store problemer, og den ene elevator i opgang 5 er også renoveret uden nævneværdige problemer indtil nu.

Det var på denne nyrenoverede elevator, at vi oplevede et driftsstop, som jo ikke skal ske, men som desværre skete.

Jeg har talt med elevatorfirmaet, som oplyser at årsagen til at de ikke hurtigt fik elevatoren i gang igen, var en periodisk fejl, som var meget vanskelig at lokalisere.

Jeg har også drøftet deres vagtbemanding. Det er ikke godt nok, at elevator firmaet ikke havde en bagvagt den dag, som kunne køre ud til den standsede elevator andetsteds, således at reparatøren kunne fortsætte sin fejlsøgning uden afbrydelser, også set i det lys at der her er tale om svage beboere.

Jeg kan ikke her gøre andet end at lægge mig fladt ned og undskylde.

Vi vidste, at der var en risiko i renoveringsprocessen, og den har vi forsøgt at minimere bedst muligt. Men med teknik kan man ikke gardere sig fuldt ud, så det som ikke måtte gå galt, gik galt.

Det er vi rigtig kede af.

1 kommentar om “Baldersbo: Det som ikke måtte ske – det skete”

  1. Poul E. Pedersen siger:

    OK, Søren.

    Når det har med teknik at gøre kan alt ske.
    Det ved vi og andre.

    Men tak for Din vedkommende og letforståelig information.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *