Ærgerligt pointtab til BSF
BSF-VB-19-08-2017-18-copy.jpg
BSF’s dygtige fodboldkvinder måtte nøjes med ét point efter at KoldingQ var på besøg i Ballerup i weekenden. Foto: privatfoto
Fodbold KoldingQ fik et enkelt point med hjem fra Ballerup, da 3F Liga slutspillet fortsatte i weekenden.

Det lignede ellers længe endnu en sejr og succeshistorie til BSF i 3F Ligaen, men desværre gik det anderledes denne gang.

Med stadion lukket var det TopDanmark Hallen, der dannede ramme om lørdagens opgør mod KoldingQ, og der skulle ikke gå længe, inden tilskuerne fik noget at klappe af. Efter blot to minutter kom Dajan Hashemi nemlig højst på et frispark ind i feltet og headede bolden ind til en 1-0 føring til BSF.

I første halvleg var BSF klart bedste hold på banen. Med hurtige pasninger fik gæsterne fra Jylland ikke meget til at flyde, og i stedet var det hjemmeholdet, der burde være kommet yderligere foran, men det skete ikke trods flere muligheder. Således stod den stadig 1-0 til de rødklædte ved pausen.

Efter pausen kom KoldingQ ud med mere aggressivitet og pressede højere op på banen. Desværre fik BSF ikke helt reageret som ønsket på dette, og havde svært ved at spille sig helt ud af presset. Ikke desto mindre var det dog stadig med BSF i front, og det tydede mere på et 2-0 end et 1-1 mål.

Også i anden halvleg havde BSF flere store chancer for at afgøre kampen, og i løbet af kampens sidste 10 minutter havde Dajan Hashemi mulighed for at score sit andet mål i opgøret, da hun foran mål sparkede den et godt stykke over.

Det skulle vise sig at blive bittert, at det ikke lykkedes at score mere, for i kampens næstsidste minut fik BSF-forsvaret ikke skubbet op på KoldingQs farlige Lotte Troelsgaard, der sparkede bolden i mål bag Naja Bahreenscheer i målet.
1-1 blev dermed kampens resultat og en flok skuffede BSF-spillere måtte forlade banen med kun ét point. Trods det, så er holdet dog stadig på en historisk tredjeplads og på vej mod medaljer for første gang nogensinde siden fusionen mellem Ballerup IF og Skovlunde IF.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *