Wolfpack vandt flot spillet kamp
wolfpack-basket1-copy.jpg
Wolfpack gik benhårdt efter den fjerde sejr i Basketligaen - og lykkedes. De slog ligaens nummer tre, Team Fog Næstved, med hele 95-79. Foto: privatfoto
Basketball Lørdag eftermiddag i Herlev mødte Team Fog Næstved op i stærkeste opstilling til kampen mod Wolfpack.

Det til trods for at de ikke havde mulighed for at ændre på stillingen i ligaen, da tredjepladsen på forhånd var sikret.

For Wolfpack var motivationen for kampen at få den fjerde sejr i ligaen – og komme godt forberedt til de kommende kvartfinaler, hvor modstanderen formentlig bliver Bakken Bears.
Wolfpack Basketball havde til kampen suppleret truppen med Oliver Strøh og George Kofi Berling. Og de spillede årets bedste kamp med afventende angrebsspil og høj disciplin i forsvaret. Holdet trak sig sejrsrigt ud af kampen og slog Basketligaens nummer tre med hele 95-79. Sejren betød at Wolfpack nu er sikker på at slutte på syvendepladsen i sin første sæson tilbage i Basketligaen.

Mest iøjnefaldende i kampen var, at Wolfpack Basketball vandt reboundstatistikken med hele 35-16 og holdet havde samlet en scoringsprocent på hele 61 procent i kampen mod Næstveds 41 procent. Topscorer for Wolfpack Basketball var Durell Vinson med 31 point, 16 rebound. Michael Martin havde 20 og Oliver Strøh med 19.

Næste kamp i Herlevhallen er allerede onsdag den 14. marts klokken 19, hvor Wolfpack Basketball tager imod ligaens førerhold Horsens IC i sæsonens sidste grundspilskamp.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *