Wolfpack tabte til grundspillets vinder
wolfpack-basket1-copy-1.jpg
Kampen sluttede med forventet Horsens-sejr, 88-110. Foto: privatfoto
Basketball Onsdag aften i Herlevhallen tog Wolfpack Basketball imod ligaførende Horsens IC. Kampen var grundspillets sidste, og Horsens havde en førsteplads i Basketligaen at forsvare.

Wolfpack fulgte godt med i kampen indtil midten af anden periode, hvor holdet fortsat var indenfor sejrens rækkevidde med stillingen 41-46 til HIC.

Horsens rutine og størrelse under kurven begyndte dog at sætte sig igennem og med højere træfsikkerhed på skud, og flere steals, øgede de forspringet og kunne gå til pause med en føring på 51-63.

I tredje periode udbyggede de føringen, da de fortsatte i helbanepres, hvilket gjorde Wolfpacks angrebsspil mere stresset og tilfældigt – med flere brændte afslutninger til følge. Perioden endte 65-91.

I fjerde periode fik unge Jonas Jessen sine første to point for Wolfpack. Der blev spillet mere tilfældigt, men det forhindrede ikke George Kofi Berling i at lave sit 14. point i kampen, hans højeste scorer i år.

Med seks minutter tilbage ramte Reggie Agbeko 100 for HIC til stillingen 78-100. Næste scoring fra Wolfpack var fra endnu en U19-spiller, da Marcus Sampson satte tre point. Kampen sluttede med den forventede Horsens-sejr på 22 point, 88-110

For Wolfpack Basketball have Durell Vinson endnu en double-double med 25 point og 11 rebound. George Kofi Berling havde næstflest med 14 point, Michael Martin havde 11 og der var flotte 10 point til Morten Bülow.

Næste kamp for ulvene på hjemmebane er 2. kvartfinalekamp mod Bakken Bears, der spilles fredag den 23. marts klokken 19 i Herlevhallen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *