Voldsmand fra s-tog efterlyses
efterlysn.jpg
Kan du genkende ham her? Politiet efterlyser denne gerningsmand til et voldeligt overfald i s-toget mellem Malparken og Stenløse ved 22.30-tiden søndag den 4. marts. Foto: Københavns Vestegns Politi
politi Københavns Vestegns Politi efterlyser en ung mand, der om aftenen den 4. marts overfaldt en anden ung mand i s-toget mellem Malmparken og Stenløse Station.

Søndag den 4. marts i tidsrummet mellem klokken 22.31 og 22.38 blev en yngre mand overfaldet i S-toget på strækningen mellem Malmparken Station og Stenløse Station.

Præcist hvad der gik forud for overfaldet er uvist, men både offer og gerningsmand steg på toget på Husum Station klokken 22.26 med retning mod Frederikssund.

De to unge mænd befandt sig i den bagerste vogn beregnet til cykler og lignende. Her slog gerningsmanden tilsyneladende helt umotiveret den anden unge fyr gentagne gange med knytnæveslag i både ansigtet og på overkroppen.

Signalementet af gerningsmanden lyder ifølge politiet: Mand, brun i huden, 16-17 år, cirka 180 cm høj, mørkt/sort hår og iført sort jakke. Han var desuden sammen med flere venner, da overfaldet skete.

Københavns Vestegns Politi har siden efterforsket sagen, men har indtil videre ikke kunnet identificere den mistænkte og offentliggør derfor nu overvågningsbilleder fra toget i et forsøg på at få offentlighedens hjælp til at finde gerningsmanden..

»Hvis nogen ved, hvem gerningsmanden er, så hører vi meget gerne fra dem,« siger politikommissær Claus Bardeleben fra Københavns Vestegns Politi.

Henvendelse kan ske døgnet rundt til Københavns Vestegns Politi på telefon: 43 86 14 48.

Herunder: De overvågningsbilleder, som politiet har offentliggjort:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *