Vind en sjov film til påskeferien
denkæmpestorepære.jpg
Vennerne tager afsted på eventyr i den kæmpestore pære. Foto: Nordisk Film
konkurrence I denne uge sætter vi tre eksemplarer af animationsfilmen ’Den Utrolige Historie om den Kæmpestore Pære’ på højkant:

Elefanten Sebastian, og hans bedste ven, katten Mitcho, bor i den hyggelige havneby, Solby. Her er alt lykkeligt, indtil byens elskede borgmester, JB, en dag forsvinder.

På en fisketur fanger Mitcho en flaskepost fra JB, som skriver, at han er strandet på en øde ø. I flasken ligger også et lille frø, som de planter, og i løbet af natten vokser en kæmpe stor pære frem.

Pæren ombygges til et skib, og i det sejler Sebastian og Mitcho ud på et farligt eventyr med pirater, sødrager og sære spøgelser. Det kræver stort mod, men intet kan stoppe de to venner – der er fast besluttede på at finde den mystiske ø og hente JB hjem til Solby.

Den herlige film ’Den Utrolige Historie om den Kæmpestore Pære’ er en original dansk animationsfilm, der bringer Jakob Martin Strids univers fra bogen af samme navn til live.

Filmen er set af over 225.000 i biografen, og har desuden høstet fire Robert-nomineringer, blandt andet i kategorien Årets Danske Spillefilm. Det er første gang i 11 år, at en animationsfilm er nomineret i denne kategori.

Deltag i konkurrencen her

Ballerup Bladet udlodder i samarbejde med Nordisk Film tre eksemplarer af filmen på dvd. Deltag i konkurrencen om ’Den Utrolige Historie om den Kæmpestore Pære’ ved at svare rigtigt på følgende spørgsmål:

Hvad er Borgmester JB’s fulde navn?

Send dit svar samt navn og adresse på mail til: vind@ballerupbladet.dk. Sidste frist for at deltage er mandag den 26. marts klokken 9. Vinderne får direkte besked og skal efterfølgende selv afhente filmen på redaktionen i Ballerup.

Foto: Nordisk Film