Sirener i natten
Politi-genrefoto-13.jpg
Genrefoto Foto: Politi.dk
politi Meget tidligt fredag morgen den 2. marts blev nogle af beboerne omkring Digterparken vækket - og det var ikke af den sædvanlige vækkeursalarm, men derimod af sirenen fra en politibil.

»Det skete lige ud for vores soveværelsesvindue, og politiet havde ikke lige på fornemmeren at slukke for sirenen, så mens der blev råbt “hænderne op” fra betjentenes side, kørte sirenen,« fortæller Peter Bo Rasmussen, der bor på Storfyrstinde Olgas Alle.

Han og konen måtte høre på sirenen i cirka otte minutter, før den blev slukket igen. I mens kunne de følge – hvad der i følge dem var – en anholdelse af nogle formodede gerningsmænd til et røveri.

Hos Københavns Politi vil man ikke oplyse yderligere om hændelsen, da den er en del af en igangværende efterforskning. Men de bekræfter, at der var en politioperation i det pågældende område på det tidspunkt. De oplyser også, at det ikke er normal praksis at lade sirenen larme så længe, men vil ikke komme ind på, hvorfor det så var tilfældet ved denne episode.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *