Selvfølgelig skal vi have dyr på byggelegepladserne
Debat Det er ganske enkelt uacceptabelt, at vi igen oplever, at forstyrrede mennesker udøver dyremishandling mod smådyrene på en kommunal byggelegeplads, som det er sket på Klakkebjerg.

I Kultur- og Fritidsudvalget tager alle vi politikere sagen dybt alvorlig, og derfor bakker vi 100 procent op om det forslag, som forvaltningen har iværksat i forhold til at sikre vores dyr.

Dette forslag indebærer, at vi sikrer den pavillon, hvor de små dyr befinder sig samt den pavillon, hvor der foregår undervisning med hver sit selvstændige alarmanlæg.

Derudover vil vi udskifte fire kameraer af ældre dato til nogle nyere mere velfungerende. Alle med infrarødt lys, så muligheden for bedre nattebilleder er til stede. Samtidig vil der blive opsat to ekstra kameraer på området, så kørevejen og staldbygningerne dækkes bedre.

Vi vil i udvalget bede administrationen gennemgå og opdatere sikkerheden på kommunens andre byggelegepladser, for selvfølgelig skal vi bevare dyreholdene, som giver vores børn så megen glæde, og det skal forstyrrede mennesker ikke sætte en stopper for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *