Popkongen indtog scenen og stjal hjerterne
THOMAS-H3-132-1.jpg
Thomas Helmig har stadig en stor plads i mange danskeres hjerter. Det var tydeligt at både se og høre i den total udsolgte superarena fredag aften. Foto: Privatfoto
koncert Fredag aften gik Thomas Helmig på scenen i Ballerup Super Arena og han fik den fyldte sal til at koge i kulden.

7.000 forventningsfulde fans fra Ballerup og hele Storkøbenhavn strømmede til en koncert, som blev udsolgt på bare fire dage for flere måneder siden. Thomas Helmigs første indendørs koncert i fire år ramte Ballerup Super Arena fredag aften, mens sneen faldt som krystaller udenfor.

Den populære popsanger viste efterfølgende, at han til fulde kunne leve op til sit løfte om at give publikum ’den bedste blanding af helt nyt, tudsegammelt, store hits og noget vi ikke har spillet i årevis’. Og med det splinternye album ”Takker” havde han hele registeret at tage af.

Det var tydeligt på det overdøvende kor af lyse stemmer, at salen især holdt af gamle hits som ’Dagen efter dagen derpå’ og ’Stupid Man’. Men det nye stor-hit ”Buk dig og saml det op” skabte også fest og glæde på gulvet.

En populær landeplage

Hele festen kulminerede med afslutningsnummeret ’Nu hvor du har brændt mig af’, der fik jorden til at gungre og mange tusinde kvindearme til at svaje frem og tilbage.

Det skinnede også tydeligt igennem, at Helmig var glad for at være tilbage på scenen efter den lange pause, og der var ingen tvivl om, at der var stor gensidig kærlighed mellem den charmerende popstjerne og hans fans, der trofast sang med på alle hits.

Med på scenen havde Thomas Helmig sit all star hold bestående af Claes Antonsen, Jacob Andersen, Christian Douglas, Poul Reimann, Søren Runge og Emil Falk.

Se flere billeder fra koncerten: Helmig i superarenaen 

Thomas Helmig har solgt omkring 1,5 millioner albums, og er den danske kunstner, der har modtaget flest priser ved Danish Music Awards gennem tiderne.

I samme uge som koncerten i Ballerup Super Arena udgav Thomas Helmig albummet ”Takker” – uden at nogen vidste noget om det på forhånd. Helmig siger selv:

»Jeg har det sådan, at der måske ikke behøver at være alle de fanfarer. Og med de platforme, der er i dag, så tror jeg at de, der gerne vil høre pladen, de skal sgu nok finde den.«

Koncerten i Ballerup Super Arena var ”Københavnerkoncerten” og den eneste koncert på Sjælland. De øvrige er én i Odense, og to i hjembyen Aarhus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *