Politi uge 9
Politiets-bildør_foto_Rigspolitiet.jpg
Genrefoto Foto: Politi.dk
døgnrapporten Her er sidste uges døgnrapport fra Københavns Vestegns Politi:

Kørsel uden kørekort

Mandag den 26. februar klokken 18.15 erkendte en 43-årig mand fra Skovlunde, at han ikke havde kørekort, da han blev bragt til standsning i en varevogn på Ballerup Boulevard i Skovlunde.

 

Tyveri fra varevogn

Onsdag den 28. februar klokken 07.20 modtog politiet en anmeldelse om et indbrud i en varevogn, som holdt parkeret på Egernets Kvarter i Ballerup. Gerningsmanden havde knust en af bilens sideruder og stjålet to generatorer fra bilen.

 

Tricktyveri i Skovlunde

Torsdag den 1. marts klokken 12.25 modtog politiet en anmeldelse om, at en 78-årig kvinde havde været udsat for tricktyveri på Torvestrædet i Skovlunde.

Kvinden havde været ude at handle, da hun på vej hjem blev opsøgt af to mænd, som tilbød at hjælpe hende ned ad en trappe ved viadukten ved Ballerup Boulevard. Kvinden takkede i første omgang nej, men de to mænd insisterede på at hjælpe hende.

På vej ned ad trappen blev kvinden pludselig mistænksom og bad dem om at gå. Da hun kort tid efter kom hjem, blev hun kontaktet af sin bank, som fortalte, at hendes dankort var blevet misbrugt.

De to personer beskrives som: A: Dansk mand, 18-23 år, 175-185 cm. høj, spinkel af bygning, havde lyst hår og var iført sort tøj. B: Dansk mand, 18-23 år, 175-185 cm. høj, spinkel af bygning, havde lyst hår og var iført sort tøj.

 

Butikstyveri i Måløv

Fredag den 2. marts klokken 15 kørte en patrulje til ud til et supermarked på Jørgen Andersensvej i Måløv for at sigte en 74-årig mand fra Smørum for butikstyveri.

Manden blev tilbageholdt af en butiksdetektiv og manden erkendte over for politiet, at han havde lagt flere varer i en medbragt pose og forladt butikken uden at betale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *