Kommentar om skimmelsvamp på Parkskolen
Debat Som tidligere medarbejder gennem 19 år ved Ballerup Musikskole, læste jeg med interesse om Bjørn Holmegaards bedrifter gennem hans mange år som leder.

Jeg under BH den omtale han fortjener og alle medarbejdere ved musikskolen masser af ros til fælles eftermæle, men når jeg læser om, hvordan BH og Ballerup Kommune skulle have håndteret de alvorlige indeklimaproblemer, så bliver jeg målløs og meget vred. Det er fuldstændig respektløs overfor alle de medarbejdere og elever, der gennem mange år har betalt prisen med deres helbred, samt den kamp en håndfuld medarbejdere kæmpede, for at få musikskolen undersøgt.

Allerede i efteråret 2012 blev der via APV gjort opmærksom på, at der var mange medarbejdere, der havde det skidt i huset. Fra ledelsens side blev der intet gjort, udover at man fyrede undertegnede, samt gav mig og flere medarbejdere mundkurv på. Man måtte ikke fortælle, at huset var usundt. Jeg insisterede på, at der var skimmelvækst. Til gengæld blev folk, der havde det skidt, nervøse for deres stilling.

Efter min kontakt til to medlemmer af kommunalbestyrelsen, tager man endelig hul på snakken med kommunen efteråret 2013, men der går yderligere næsten halvandet år, før medarbejdere presser en undersøgelse af Teknologisk Institut igennem. Der viste sig skimmelsvamp i mange dele af bygningen.

I 2010 flytter en række medarbejdere fra Rådhuset til Park grundet renovering. Mange blev meget syge af at opholde sig på Park. Blandt dem, den medarbejder, der var med til at eksekvere min fyring. Man foretog i 2010 en nærmest værdiløs luftbåren undersøgelse, som selv TI underkendte. Jeg undersøgte derfor historien bag Parkskolen og fandt masser af materiale om indeklimaproblemer helt tilbage til 80’erne.

Jeg er udmærket klar over, at kommunens og BH’s svar, på mit indlæg vil være, at det er en ulykkelig sag, og vi kan ikke kommentere på personsager i kommunen, men jeg opfordre alle, der har oplevet gener på Parkskolen om indlæg og at Ballerup Bladet følger op.

Og så kunne man passende vise noget format ved at give mine kolleger og mig en uforbeholden undskyldning, fordi man gav os mundkurv på og elendig behandling. Det ville klæde alles eftermæle. For der var og er skimmelsvamp på skolen. Og kommunens tiltænkte sundhedshus er stadig ikke færdigrenoveret.

1 kommentar om “Kommentar om skimmelsvamp på Parkskolen”

 1. Poul E. Pedersen siger:

  Det lyder jo som om Ballerup kommune regere kommunen som var det i det gamle sovjet.
  Hvor man lukkede munden på kritikerne eller afskedige dem.

  For naturligvis burde denne sygdomsfremkaldene hule til Park, havde været lukket til den var renoveret og godkendt til ophold for personalet.

  Men fortæl os lidt om dette uhyggelig overgreb på jer fra kommunens side, og om i har kørt en erstatningssag pga jeres ødelagte helbred.

  Vi er sikkert mange ønsker denne betændte sag fuldt belyst. ??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *