DM-medaljer til de lokale skytter
Steffen-olsen-copy.jpg
Steffen Olsen tog igen i år guldet ved DM i 10 m luftriffel. Foto: Privatfoto
skydning Foråret nærmer sig, og dermed også startskuddet for afholdelse af Danske Mesterskaber for skytterne på de indendørs discipliner; 10 og 15 m.

I denne weekend blev der skudt om mesterskaberne på 10 m luftriffel. Ballerup Skytteforening var repræsenteret af tre herrer, heriblandt sidste års danske mester Steffen Olsen. Selvom sæsonen har været afbrudt af en knæoperation og deraf manglende træning, var Steffen Olsen igen i år helt i top. Det endte da også med endnu en guldmedalje til Steffen og han viste igen i år, at han er i særklasse landets bedste herre skytte.

Sammen med Tobias Volck Hybholt og Claus Laumann Søndergaard blev det til bronzemedalje i holdkonkurrencen.
Det blev dog også til en hold-guldmedalje til skytterne fra Ballerup, idet holdet i klasse »Åben med rem« blev vundet af Tobias Volck Hybholt, Anders Sode og Bent Kruse med i alt 1.259,7 point mod 1.256,1 point til Viborg på andenpladsen. Det var andet år i træk holdmedaljen kom til Ballerup. Individuelt blev Bent Kruse bedste mand fra Ballerup med 422,0 point på de 40 skud på en samlet andenplads.

Dermed har skytterne fra Ballerup lagt godt fra land, når der i de kommende weekender skal kæmpes om medaljer på 15 m pistol og riffel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *