Beboerhotel bliver til familieboliger
Grantoften-3.jpg
Grantoften kommer til at rumme ni nye familieboliger, når det gamle beboerhotel, der blev lukket i 2014, omdannes til boliger. Foto: Arkivfoto.
Ombygning En stor ombygning skal omdanne det gamle beboerhotel i Grantoften til ni nye boliger.

Det gamle beboerhotel i Grantoften, der blev lukket i 2014 på grund af manglende besøg, skal nu omdannes til moderne familieboliger. I alt skal der indrettes ni boliger i det tidligere hotel, der rummer små værelser.

Ud af de 28 værelser, som hotellet indeholdt, vil man bevare fire gæsteværelser og derefter bygge ni boliger på mellem 50 til 105 kvadratmeter.

Huslejen vil havne på samme niveau som de øvrige boliger i højhusene i Grantoften – i omegnen af 840 kroner per kvadratmeter.

Der skal efter planen indrettes fire et-værelses lejligheder mellem 50 og 72 kvadratmeter, én to-værelses lejlighed på 76 kvadratmeter og fire tre-værelses lejligheder på mellem 87 og 105 kvadratmeter.
I gang i år

Byggeriet er støttet af Landsbyggefonden og der skal samtidig gives 100 procent kommunal garanti for lånet, og derfor var en endelig godkendelse af kommunalbestyrelsen nødvendig.

Nu er godkendelsen så kommet og ombygningen kan snart begynde. Byggeriet vil koste i alt 15,2 millioner kroner.

Byggeplanerne blev godkendt af beboerne i 2015 på et ekstraordinært møde, og nu er alle de økonomiske og juridiske godkendelser faldet på plads.

Efter planen skal ombygningen gennemføres i andet halvår af 2018.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *