Ballerups lærere og pædagoger er udpeget til strejke
Hedegårdsskolen-05-copy.jpg
Der bliver tomt i skolegårdene fra 4. april, hvis det ikke lykkes af forhandle en ny overenskomst på plads for de offentlig ansatte. Foto: Arkivfoto
OK18 Danmarks Lærerforening og BUPL har netop offentliggjort en liste over hvilke kommuner, der bliver ramt af strejke, hvis det ikke lykkes arbejdsmarkedets parter at tegne en ny overenskomst. På listen er Ballerup Kommune.

Her til morgen har samtlige lærere og pædagoger i Ballerup Kommunes skoler og institutioner fået at vide, at de er udtaget til strejke fra 4. april, hvis ikke det i løbet af de kommende uger lykkes arbejdsmarkedets parter at blive enige om en ny overenskomst.

Danmarks Lærerforening og pædagogernes forbund BUPL har nemlig udpeget henholdsvis 10 og 12 kommuner i Danmark, hvor der skal strejkes – og på begge lister er Ballerup Kommune.

I Ballerup bliver alle skoler og institutioner ramt – med undtagelse af specialskolen Kasperskolen.

BUPL og Danmarks Lærerforening har varslet strejke i: Ballerup, Gentofte, Haderslev, Herning, Høje-Taastrup, Kalundborg, Nyborg, Silkeborg, Vejen og Aalborg Kommuner. Derudover har BUPL to kommuner mere på deres liste; Helsingør og København.

Se listen over samtlige pædagogiske arbejdspladser udtaget til strejke her: BUPL strejker her og skoler: Lærerne strejker her

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *