Ballerup får hæder for at dele viden
Vidensdelingskommune.jpg
Fra venstre ses projektleder i KOMBIT Videnscenter Louise Dalby, KOMBITs adm. direktør Thomas Rysgaard Christiansen, digitaliseringskonsulent Christina Ranum Godiksen, kommunaldirektør Eik Møller og chef for Digitaliseringssekretariatet Jens Kjellerup – alle tre fra Ballerup Kommune. Foto: privatfoto
Pris Ballerup Kommune er blevet prisen som Årets Videndelingskommune 2018 på IT-området.

De fleste ved, at det er godt at dele ud af sin viden i en organisation, så flest muligt ved mest om det meste. Samtidig er viden, know how og gode idéer er guld værd. På IT- og digitaliseringsområdet er Ballerup Kommune så gode og flittige til at dele ud af deres viden, at de er blevet hædret som Årets Videndelingskommune.

»Vi er rigtig glade for at vinde prisen. Det er dejligt at blive værdsat, og det er ikke mindst skønt at se, at vores viden kommer både os selv og andre kommuner til gavn,« fortæller Christina Ranum Godiksen, der er digitaliseringskonsulent i Ballerup Kommune.

Det er kommunernes IT-fællesskab KOMBIT, der uddeler prisen for Årets Videndelingskommune.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *