Ballerup BK klar til forårspremieren
Ballerup-BK-copy-9.jpg
Selvom Amager FF lagde godt fra start, endte kampen alligevel med en flot 4-2-sejr til Ballerup BK. Foto: privatfoto
Fodbold  Lørdag eftermiddag drejede Ballerup BK af på den sidste afkørsel inden Sverige, og her stod Serie 2-mandskabet fra Amager FF klar til at tage imod på en vindblæst bane bag lufthavnens terminaler.

Hjemmeholdet tog teten fra start, og satte sig tungt på spillet i de første 15-20 minutter. Det var derfor heller ikke ufortjent, at Amager FF efter en halv times tid fik bragt sig i front ved Shimal Andrade Ado, som var hurtigst over riposten, efter en god redning af Jacob Lethin.

Det slog ikke Ballerup BK ud, og små ti minutter senere bliver føringen udlignet, da Max Behroozian fik skrabet bolden ind over stregen i en situation, hvor han i første omgang selv blokerede Daniel Pless’ afslutning.

Knap fem minutter senere bragte hjemmeholdet sig atter i front, da Shimal Andrade Ado endnu en gang brillerede med en flot soloaktion. 2–1, og så var det tid til pausete.

Den var formentlig stærkest og varmest hos Ballerup BK, som gik ud og vendte kampen fuldstændig på hovedet i anden halvleg.

Amager FF var stadig mest på bolden, men Ballerup BK var uhyggeligt effektive i omstillingerne. Først fik Daniel Pless udlignet efter godt forarbejde af Nikolaj Hansen og Jakup Myjak, inden Max Behroozian bragte Ballerup BK i front med en glimrende afslutning alene med hjemmeholdets målmand.

I kampens allersidste sekund lukkede Jakup Myjak kampen, med endnu en Ballerup BK-scoring, som faldt efter en erobring og en hurtig omstilling. Kampen endte derfor 4-2 til Ballerup BK, som så småt er ved at finde melodien frem mod forårspremieren 8. april.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *