Vind actionfilmen ’American Assassin’
American-Assassin-copy.jpg
Tag med på hævntørstig menneskejagt i actionfilmen ’American Assassin’. Foto: Nordisk Film
konkurrence I ’American Assassin’ følger vi den unge Mitch Rapp, der efter at have mistet sin forlovede i et terrorangreb tager på en hævntørstig menneskejagt for at optrevle et globalt netværk af terrorister.

Rapp er på CIA’s radar og bliver en del af deres hemmelige agentprogram, Orion, der styres af den hårdhudede CIA-officer Stan Hurley.

Men inden Rapp kan færdiggøre sin træning, sendes han og Hurley af sted på en altafgørende mission for at opspore 15 kilo sprængfarligt plutonium og stoppe terroristen Ghost, der truer med at starte en ny verdenskrig.

På rollelisten ses: Dylan O’Brien, Michael Keaton, Sanaa Lathan, Shiva Negar, Taylor Kitsch og Scott Adkins.

Ballerup Bladet udlodder i samarbejde med Nordisk Film tre eksemplarer af filmen på dvd. For at deltage i konkurrencen om ’American Assassin’ skal du svare rigtigt på følgende spørgsmål:

Michael Keaton har tidligere spillet hovedrollen som en meget populær, sortklædt superhelt i to film. Hvilken superhelt?

Send dit svar samt navn og adresse på mail til vind@ballerupbladet.dk. Sidste frist for at deltage er mandag den 26. februar klokken 9. Vinderne får direkte besked og skal efterfølgende selv afhente filmen på redaktionen i Ballerup.