Tre lokale mænd dømt for 50 tyverier og røverier
Politi-pressefoto-fra-www.politi.dk-copy.jpg
Genrefoto Foto: Politi.dk
politi Tre mænd fra Ballerup og Smørum blev tirsdag i sidste uge dømt for deres roller i 50 tyverier og tre røverier fra tankstationer på Sjælland.

De tre mænd på henholdsvis 32, 18 og 16 år blev dømt i en række spektakulære sager, hvor de tre åbenlyst gik ind i butikker, fyldte store kurve med varer, blandt andet 5000 energidrikke og slæbte dem væk uden at betale.

Det var en del af et større sagskompleks med 50 tyverier i fire politikredse som dækker København, Nordsjælland, Midt- og Vestsjælland samt Københavns vestegn, blandt andet i Ballerup. Dertil kommer altså tre røverier.

De stoppede først deres togt, da de blev identificeret og varetægtsfængslet af Københavns Vestegns Politi i efteråret og vinteren.

Den 32-årige mand fra Smørum blev idømt et år og fire månedes fængsel mens den 18-årige mand fra Ballerup fik ni månedes fængsel. Den 16-årige fra Ballerup fik syv månedes betinget fængsel.

Udover de tre nu dømte mænd var der også andre medgerningsmænd med i sagen og de er nu identificeret og sigtet og der vil snart blive rejst tiltale mod dem også.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *