Medaljehøst til Måløv Rope Skipping Team
Sjippere-fra-Måløv-copy.jpg
Sjipning Måløv Rope Skipping Teams konkurrencehold var til Sjællandsmesterskaberne, der blev afholdt i Lillerød. Alle sjipperne var rigtig gode, og tre hold fik medaljer med hjem.

Sjipperne var på gulvet både lørdag og søndagen. Josefine Edens, Herdis-Marie Møller Nielsen, Vigga Kruse Partsch og Laura Rahbek Pedersen var på gulvet lørdag i den internationale række for 12-14 årige. De gjorde det godt, og vandt sølv i mesterskabets åbne rækker og guld i diciplinen ’single rope speed’ og ’dobbelt dutch pairs freestyle’.

Søndag stillede resten af Måløv Rope Skipping Team op. Debutanterne Emilie Hess, Saisa Stigfeldt Clausen og Amalie Van Overeem Bengtsen leverede fine præstationer og sjippede sig til en overordnet sølvmedalje i den lukkede række, kun for Sjælland, og en bronze medalje i den åbne række for hele landet i kategorien under 11 år.

Line Fromberg, Vera Roed Grarup og Nathalie Tim sjippede sig til guld, i rækken over 15 år, med nogle rigtig flotte frestyleserier.

Sjipperne på Måløv Rope Skipping Team vil gerne invitere til en sjov workshop den 18. marts, pigerne har allerede delt en masse flyers ud. Man kan tilmelde sig på Måløv Idrætsforenings hjemmeside under arrangementer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *