Forbyd levende dyr i kommunens institutioner
Debat Dyremishandling og dyredrab i Ballerup Kommunes institutioner skal stoppes omgående. Og det gøres hurtigt og effektivt ved at forbyde levende dyr i institutioner, som ikke er døgnovervåget af ansvarlige voksne mennesker, hvilket stort set er umuligt at kræve

Det er naturligvis synd for de børn, som dagligt har glæde af disse dyr. Men her må vi som ansvarlige mennesker altså tale dyrenes sag.

Vi må se i øjnene, at politiet i dagens Danmark ikke har resurser og mandskab til at overvåge og efterforske hærværk og dyremishandling i kommunens institutioner, så derfor bliver vi nødt til at sige, at der ikke skal være levende dyr i Ballerup Kommunes institutioner, så længe der er fare for dyremishandling og dyredrab i det omfang, vi har set i Ballerup Kommune gennem længere tid.

Det bør derfor stoppes omgående at have levende dyr i institutionerne, så længe vi ikke har mulighed for at passe ordentligt på disse uskyldige levende væsener.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *