Første møde med ny besætning
første-kommunalbestyrelsesmøde-copy.jpg
Årets første kommunalbestyrelsesmøde blev det korteste i mands minde. 20 minutter tog det - og så var der middag for hele den nyvalgte forsamling. Foto: Ulrich Wolf
politik Mandag i sidste uge blev årets første kommunalbestyrelsesmøde afholdt. Det var meget kort, der var en masse nye ansigter, og en god stemning, der lover godt for det fremtidige politiske arbejde.

Valget er overstået, nye og gamle medlemmer af kommunalbestyrelsen er valgt og fratrådt og konstitueringen er på plads. Mandag aften den 29. januar var det så tid til det, som det hele handler om, nemlig det politiske arbejde.

Det var tid til årets første møde i kommunalbestyrelsen og endda det første med den helt nyvalgte politiske top.

Stemningen var rigtig god, og der blev smilet, joket og grinet på tværs af politiske skel og partier. Altsammen tegner godt for de kommende fire års politiske arbejde.

Et kort møde

Selve dagsordenen var ikke lang. Faktisk var det måske det korteste kommunalbestyrelesmøde i mange år.

Vedtagelse af mestendels konstitueringer og valg af medlemmer til diverse foreninger og nævn.

Der blev desuden givet en lille bevilling på 190.000 kroner til et madprojekt til Skoletjenesten i Pederstrup, hvor, man vil lære børn om mad og råvarer i renæssancen.

Efter 20 minutter var det slut og selv kokkene, der forberedte den efterfølgende middag, som er en tradition ved det første møde efter nytår, var slet ikke forberedt på at skulle servere så hurtigt.

Men stemningen var god, og vejen er dermed banet til fire års politisk arbejde, måske med politiske diskussioner og fægtning, men også med udsigt til brede forlig i Ballerups tjeneste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *