Fastelavn for fuld skrue
fastelavn_2017_skovlunde_5.jpg
Hvis ungerne er vilde med fastelavn, er der rig mulighed for at tage den helt store rundtur i lokalområdet. Vi har samlet til bunke, så I kan få et overblik over de mange fastelavnsarrangementer. Foto: Flemming Schiller (arkivfoto)
tøndeslagning Vi har samlet alle de fastelavnsarrangementer, vi har kunnet finde. Så her er en oversigt.

For mange børn – og nogle voksne – er fastelavn et af årets højdepunkter. Forretningerne bugner af kostumer – og kreativiteten i de små hjem får frit spil. Seje superhelte, hæslige hekse og drabelige drager myldrer ud på gader og stræder til stor fornøjelse for både store og små.

Fastelavn falder i år søndag den 11. februar, men der er jo ingen grund til at begrænse sig til kun denne ene dag. Der er nemlig udklædningsfest og tøndeslagning mange forskellige steder og dage her i området, og vi vil naturligvis gerne hjælpe alle fastelavnsfans med at få mest muligt ud af festlighederne, så man kan hoppe i kostumet igen og igen. Så er chancen for en kattedronning- eller kattekongekrone også større.

Her en liste over de fastelavnsarrangementer, som vi har kendskab til:

Meny i Måløv: Lørdag den 10. februar klokken 10.

Ballerup Centret: Lørdag den 10. februar klokken 11.

Skovlunde Kulturhus (udenfor): Lørdag den 10. februar klokken 11.

Konditorgården i Pederstrup (udenfor): Søndag den 11. februar klokken 11.

Hedegårdskirken: Søndag den 11. februar klokken 11.

Meny i Ballerup: Søndag den 11. februar klokken 11.

Føtex Lautrupcentret (i p-kælderen): Søndag den 11. februar klokken 11.

Skovvejskirken: Søndag den 11. februar klokken 14.

Måløv Kirke: Tirsdag den 20. februar klokken 17.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *