Billedkunst og keramik i kulturhuset
fotocollage-figurer-copy.jpg
udstilling Ballerup Kunstforening indbyder til fernisering lørdag den 24. februar med billedkunstner og skulptør Dorthe Aggebo.

Dorthe Aggerbo har malet siden 1995, hvor hun arvede sin fars malegrej og en helt ny verden åbnede sig for hende.
Hendes motiver er både figurative som nonfigurative og ind imellem en blanding af begge dele. Det er oftest billedet selv, der bestemmer sin endelige udformning og hovedsagelig med naturen, mennesket eller dele heraf som den store inspirationskilde.

Hun arbejder meget med jordfarver – naturens egne farver – hvor billedet gradvist opbygges i samspil mellem farver, billedflade og materialer.

De senere år er hun blevet grebet af keramikken. Hun laver især skulpturer i stentøj der brændes ved høje temperaturer og de er derfor frost og vandsikre. Det er genkendelige figurer, nogle gange med et islæt af det abstrakte.

Ferniseringen foregår lørdag den 24. februar mellem klokken 13 og 14, men udstillingen har åben til 16. Derefter kan udstillingen ses lørdag og søndag fra klokken 13-16 frem til 18. marts 2018. Det hele foregår i Skovlunde Kulturhus, Bybjergvej 8, Indgang 2.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *