Wolfpack slog til mod Stevnsgade
Wolfpack-2.jpg
Der blev kæmpet heroisk da Wolfpack vandt onsdagens tætte opgør mod Stevnsgade. Foto: Wolfpack
basketball Onsdag aften var der højdramatisk opgør i Herlevhallen, hvor Wolfpack Basketball skulle forsøge at få sin tredje sejr i Basketligaen og en god forberedelse til lørdagens pokalfinale.

Kampen stod mod Stevnsgade SuperMen. Det lykkedes ulvene at vinde et højdramatisk københavnerderby med 94-91 til de mange fremmødtes store tilfredshed.

Wolfpack Basketball bragte sig hurtigt foran i kampen. Men Stevnsgades landsholdsgarde i Filip Rajovic og Mathias Seillund var en konstant trussel og holdt SuperMen indenfor 5 point i hele første halvleg, der endte 48-43.

Efter pausen viste Wolfpack-holdet, at de seneste ugers træning har båret frugt. Efter to minutter af 4. periode havde Wolfpack sit største forspring i kampen på 80-64.

De sidste minutter var dog præget af nervøsitet og Wolfpack forfaldt til heroisk fight og hurtige beslutninger. Stevnsgades enmandshær, Filip Rajovic holdt med flere gode drives og tre pointsscoringer Stevnsgade inde i kampen og de kom hele tiden tættere på. Med et minut tilbage af kampen udlignede selvsamme Filip Rajovic til 88-88 og kampen var nu højdramatisk.

Wolfpacks Michael Martin satte en presset scoring på sin egen rebound og heldet var med Wolfpack i de næste forsvarsaktioner og kampen sluttede med at Durell Vinson satte to straffekast til slutresultatet 94-91.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *