Verdensklassecykling i Ballerup
cykling Der er store oplevelser i vente for cykelfans, når Dansk Bicycle Club torsdag afvikler et stort cykelstævne i Ballerup Super Arena.

Timerekorden er den mest prestigefyldte rekord i cykelsporten. Torsdag fra klokken 17.30 vil BHS Almeborg Bornholm rytteren Martin Toft Madsen forsøge at slå den danske timerekord i Ballerup Super Arena.

Den nuværende danske rekord satte U23 verdensmesteren i enkeltstart Mikkel Bjerg i oktober 2017 på Odense Cykelbane, hvor han kørte 52.311 meter på de 60 minutter. Tidligere har Martin Toft Madsen kørt 52.114 meter i Ballerup Super Arena, men fik tiden annulleret.

Der vil også være masser af andre oplevelser for cykelfans på torsdag i Ballerup. Danmarks bedste sprintere skal i aktion, men også en lang række af de danske verdensklasse landsholdsryttere vil kunne opleves på de skrå brædder.

Den førende i omnium World Cup’en Niklas Larsen, den danske mester i parløb Mathias Krigbaum, vinder af 100 km parløb ved Nytårsstævnet Frederik Rodenberg samt 6-dagesstjernerne Marc Hester og Jesper Mørkøv vil også være en del af aftenens program, der blandt andet omfatter et meget spændende parløb.

Man kan se det fulde program på www.cykelbanen.dk og købe billetter via www.bikeNrun.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *