Ulvene tabte guldet i pokalfinalen
basketball Lørdag skulle pokalfinalen mellem Wolfpack Basketball og Bakken Bears endelig afvikles, og de undertippede ulve viste sig frem fra den bedste side - trods de er Bakken underlegne

1397 tilskuere havde fundet vej til Form Horsens, hvor pokalfinale skulle spilles.

Wolfpack Basketball spillede sin første finale i 27 år, og gjorde en flot figur. I første periode var Bakken Bears hurtig foran med syv point og de dominerede klart under kurven og i rebound spillet. Første periode sluttede 10-23 til Bakken Bears.

I anden periode kom ulvene mere med og ved flotte præstationer af både Durell Vinson og Edgaras Stanionis, kom ulvene bedre med i kampen. Ved halvleg var Bakken foran med 16 point 35-51.

Til de som stadig troede på at ulvene kunne vende kampen, blev troen ikke mindre i tredje periode. Det virkede til at Bakkens gear lige var en tand nedsat. Ulvene kunne – med gode setplays og højere træfsikkerhed på skuddene – reducere, og med fire minutter tilbage af tredje periode var ulvene kun bagud med otte point, 54-62. Bakken fandt dog igen rytmen efter en timeout og perioden sluttede 56-69.

I fjerde periode var der aldrig tvivl om kampens udfald. Bakken tog stille og rolig sejren og pokalen hjem til Aarhus. Slutstillingen blev 67-100 og Bakken kunne løfte pokalen. Pokalfighter-titlen tilfaldt dog Wolfpack Basketballs Edgaras Stanionis, der med 25 point kunne tage den pokal med hjem til Sjælland.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *