To finaler på en weekend
Måløv-Boldklub-copy-1.jpg
De dygtige fodboldpiger fra Måløv: Emma, Filippa og Ida stående. Forrest: Caroline, Rebekka og Maya. Foto: Privatfoto
fodbold Der er brug for et nyt pokalskab i Måløv Boldklub efter at u11 pigerne i weekenden spillede sig i to finaler.

Om lørdagen tabte pigerne finalen i Farum Cup til Brøndby efter straffesparkskonkurrence med to ekstra spark. Måløv Boldklub var eneste hold, der gik ubesejret gennem puljen, kvartfinale og semifinale. De var foran i finalen og bolden dansede på Brøndbys mållinie i de sidste sekunder. Men de så berømte marginaler var ikke på Måløvs side.

De to hold kender hinanden fra adskillige finaler og er gode veninder, så finalen sluttede noget atypisk med at holdene i fællesskab sang en sejrssang, der hyldede begge hold.

Hvis der var et strejf af ærgelse tilbage søndag morgen, forsvandt den som dug for solen til Hvalsø Cup. Her vandt pigerne finalen 2-1 efter en tæt kamp mod naboerne fra LSF. Igen svingede pigerne godt med modstanderne og LSF agerede heppekor i Måløvs semifinale – på trods af deres chancer for at vinde finalen var større, hvis Måløv tabte.

»Det er skønt at vinde pokaler, men endnu skønnere at se pigerne komme hjem med store oplevelser og nye venskaber,« siger deres træner Verner Bager.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *