Parasport i BAK
parasport.jpg
Marius Olesen og Bertram Rasmussen er ved at gøre klar til træningen. Foto: Privatfoto
atletik Ballerup Atletik Klub har ved hjælp af Den Fælles Kommunale Idrætspulje søgt om et at oprette et løbetilbud for børn og unge med udviklingshandicap.

BAK har fået støtte og havde første træningsdag for det nye hold lørdag den 6. januar klokken 10 på Ballerup Atletik stadion

Holdets træner Kimmie Madsen mødte op sammen med koordinator og kontaktperson Nicole Olesen og Ulrich Engmark. Det var desværre lidt regnvejr, men ingen hindring, de to første drenge mødte op og fik en god times træning; et par omgange på stadion og derefter med lidt forskellige øvelser indendørs.

Det nye tilbud fortsætter hver lørdag klokken 10 ved Ballerup Atletik Klubhus, Marbækvej 10 og nye deltagere er meget velkomne. Man kan læse mere om parasport og projektet på hjemmesiden: Ballerup-ak.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *