Ny cheftræner for Måløv Boldklub
ny-træner.jpg
fodbold Måløv Boldklub har ansat en ny cheftræner, der er inkarneret fodboldmand og som skal lede klubbens bedste herreseniorhold.

Han hedder Tommy Eibye er 49 år og er uddannet DBU-træner. Han startede selv som fodboldspiller som dreng i Måløv Boldklub inden han kom videre til AB, B 1903, FCK og Avarta. Så det er en erfaren herre med masser af spilletid i benene.

Målsætningen er på kort sigt overlevelse i serie 2, men på længere sigt kigges der opad.

»Med Tommy i spidsen vil der være øgede krav til spillernes koncentration, træningsfremmøde og indstilling. Dette sammenholdt med målet om at spille noget teknisk bold med masser af spil langs jorden og få berøringer inden bolden er i kassen, så tegner foråret spændende,« siger klubformand Brian Rasmussen.

Første træning bliver den 13, januar på kunstgræsbanen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *