Ildsjæle fik hæder
Prisuddeling-3-1.jpg
Årets Kulturpris gik til teatergruppen KLIMA, der fik overrakt en check på 20.000 kroner for deres store engagement i blandt andet Skammerfestivalen. Foto: Lars Dalby
priser Baltoppen lagde fredag rum til den store hyldest af de lokale ildsjæle, der fik en række priser og præmier.

Den store sal i Baltoppen var fyldt til randen med glade og feststemte folk, der var med til den årlige uddeling af priser til en række ildsjæle fra det lokale kultur- og idrætsmiljø. Priserne gives til folk, der har gjort sig særlig bemærket i årets løb.

Kommunalbestyrelsen er vært for prisuddelingen og borgmester Jesper Würtzen (A) bød de mange gæster velkommen til et program med taler og præmier. Der var desuden underholdning med indslag fra Ballerups musik- og teaterscene.

Årets lederpris gik til Jens Minnet, idrætsprisen til Henriette Gilhøj fra Ballerup Base- og Softball klub, kulturprisen gik til Teatertruppen KLIMA og ungeprisen gik til det musikalske talent Oskar Krogager Ringgaard.

Se flere billeder: Galleri fra prisoverrækkelserne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *