Falck bød nytåret velkommen
nytårsparade_falck_2017_3-1.jpg
Der var både store og små ved nytårsbordet, da Falck i Ballerup afholdt nytårsparade på årets sidste dag. Foto: Foto: Flemming Schiller
Festligt Der blev skålet, talt og hygget, da Falck i Ballerup, som nu retteligt er en del af Beredskab Øst, holdt den traditionsrige nytårsparade.

Det er en af de faste traditioner, der hvert år trækker mange til. Den årlige nytårsparade hos Falck i Ballerup, der den 31. december ønsker godt nytår til venner og kolleger.

Også i år var der sammenkomst i den velkendte hangar på Gl. Rådhusvej, og der var disket op med frikadeller, kartoffelsalat og diverse drikkevarer til at skylle ned med.

Der blev snakket og hygget og som det hører sig til var der blandt andet et par ord fra borgmester Jesper Würtzen (A), som kunne gøre status over året der gik.

Stationen og dens mandskab er nu en del af Beredskab Øst, men har stadig en fremtrædende plads i lokalsamfundet. Derfor var der også mødt rigtig mange op for at fejre nytåret sammen med mandskabet.

Efter de velvalgte taler blev der hygget, børnene legede og der blev ønsket godt nytår inden folk drev hjemad mod den næste nytårsfest.

Her kan du se flere billeder fra nytårsparaden.

Nytårsparade hos Falck

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *