Vind det danske drama ’Du Forsvinder’
Du-forsvinder-01-photo-by-martin-dam-kristensen-copy.jpg
Trine Dyrholm og Nikolaj Lie Kaas spiller hovedrollerne som ægteparret Mia og Frederik i filmen ’Du Forsvinder’. Foto: Martin Dam Kristensen
konkurrence Hvem er vi egentlig? Har vi en fri vilje, eller er alt hvad vi gør et resultat af de impulser, hjernen udsender?

Den danske film ’Du Forsvinder’ skildrer en families kamp for at holde sammen under ekstrem forandring – og er en fortælling om hjernens magt og viljens afmagt.

Mia (Trine Dyrholm) er gift med den succesrige skoleleder Frederik (Nikolaj Lie Kaas), som afsløres i at have begået et alvorligt underslæb. Har han gjort det af egen fri vilje eller er han blevet ramt af en personlighedsændring på grund af en hjernesvulst?

Mia forsøger desperat at finde ud, hvad der er sket og hvilken mand hun egentlig er gift med, og hun vil gøre alt for redde sit ægteskab og sin familie. Men hvis Mias tre lykkeligste år var sammen med Frederik, mens han var hjerneskadet, hvem var hun så gift med før?

‘Du Forsvinder’ er baseret på Christian Jungersens anmelderroste bestsellerroman af samme navn. Manuskript og instruktion står Peter Schønau Fog for.

Ballerup Bladet udlodder i samarbejde med Nordisk Film tre eksemplarer af filmen på dvd. Deltag i konkurrencen ved at svare rigtigt på følgende spørgsmål:

Trine Dyrholm vandt i 2016, som den første danske kvinde, en sølvbjørn for sin rolle i en Thomas Vinterberg-film. Hvilken film? 

Send dit svar samt navn og adresse på mail til vind@ballerupbladet.dk. Sidste frist for at deltage er mandag den 18. december klokken 9. Vinderne får direkte besked og skal efterfølgende selv afhente filmen på redaktionen i Ballerup.