Vigtig sejr til BSF’s kvinder
BSF-Holdfoto-truppen-efterår-2017-copy.jpg
BSF er tilbage på tredjepladsen i 3F Ligaen - med én kamp tilbage af grundspillet. Foto: Privatfoto
fodbold OdenseQ gæstede lørdag TopDanmark Hallen i Ballerup Idrætspark, da bolden rullede i 3F Ligaen igen efter en landskampspause. Her ventede der såvel BSF som OdenseQ en vigtig kamp, for mens BSF skulle forsøge at tilbageerobre tredjepladsen, kunne OdenseQ med en sejr i deres sidste kamp i sæsonen kravle over nedrykningsstregen.

Efter en nervøs start, var det BSF, der satte sig på spillet efter et kvarter, og langsomt men sikkert fik det rødklædte hjemmehold intensiveret presset mod OdenseQ-målet. Efter flere gode forsøg, var det et drømmemål der skulle til, da Tanya Arngrimsen bragede bolden ind i krogen fra distancen.

I 2. halvleg blev presset mod gæsternes mål yderligere intensiveret, og kun manglende skarphed foran mål betød, at kampen ikke blev lukket. BSF spillede god kombinationsfodbold og spillede sig til den ene chance efter den anden, mens OdenseQ havde meget svært ved at komme op på BSFs banehalvdel.

Til ærgrelse for BSFs cheftræner Thomas Maale blev kampen dog ikke lukket, idet BSF ikke fik omsat chancerne til den forløsende 2-0 scoring, og derfor kunne OdenseQ satse alt i kampens slutfase på blandt andet dødbolde. Her lykkedes det faktisk gæsterne at score, men det blev annulleret for offside.

Satsningen fra fynboerne skabte dog også plads den anden vej, og i det 90. minut kom Marie Grib af sted alene mod målmanden, hvor hun sikkert sparkede den ind til 2-0. Jublen var stor – forståeligt – og de tre point i hus.
Sejren betyder at BSF er tilbage som nummer tre i 3F Ligaen med én kamp tilbage af grundspillet. Det er lidt af en gyser, for på lørdag venter en direkte kamp om netop tredjepladsen, når BSF skal en tur til Aarhus for at møde VSK.

Her vil BSF med en sejr eller uafgjort holde fast i tredjepladsen, mens VSK med en sejr vil gå forbi Ballerup-Skovlundes fodboldpiger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *