Unicef-julebal på Baltoppen
WAFANDE-Jul-på-Baltoppen-copy.jpg
Wafande giver familiekoncert i Baltoppen Live søndag den 10. december. Foto: Pr-foto
indsamling Søndag den 10. december slår Baltoppen LIVE og Baltoppen Bio dørene op til et brag af et julearrangement med et stjernespækket program for børn og barnlige sjæle. Sigurd og bjørnen Bjørn, tyren Ferdinand og Voice Junior-dommeren Wafande lægger alle vejen forbi Ballerup – sammen med en rødklædt herre fra det kolde, kolde nord.

Dørene åbner klokken 10, og en halv time senere synger Sigurd & bjørnen Bjørn julen ind. Klokken 12 viser biografen forpremierer på tegnefilmen om tyren Ferdinand, som ellers først kommer i biograferne 14. december.

Om eftermiddagen er der dømt dans, musik og masser af feststemning for hele familien, når Wafande og band giver koncert i Baltoppen LIVE,

Jul på Baltoppen afholdes i fællesskab af Baltoppen LIVE og Baltoppen BIO til fordel for Ballerup Unicef By. Billetter sælges særskilt til de tre arrangementer og alle billetindtægter går ubeskåret til Unicef By 2017. Det samme gør overskuddet fra caféen.

Læs mere og bestil billetter og frokost på: Ballerup.dk/julpåbaltoppen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *