Paris-Roubaix-vinder kører i Ballerup
cykling-Niki-Terpstra-copy.jpg
Hollandske Niki Terpstra er på banen i superarenaen ved DBC’s nytårsstævne den 29. december. Foto: Privatfoto
cykling Paris-Roubaix-vinder fra 2014, hollandske Niki Terpstra, er på startlisten til Dansk Bicycle Clubs nytårsstævne i Ballerup Super Arena den 29. december.

Paris-Roubaix er verdens mest berømte endagesløb. Vindere af den franske brostensklassiker bliver udødeliggjort og hyldet resten af livet. Der er derfor et scoop for DBC, at hollandske Niki Terpstra, vinder af »Helvede i Nord« 2014, deltager i klubbens traditionelle Nytårsstævne i Ballerup Super Arena den 29. december.

»Der er tale om den største profil, vi har kunne præsentere ved et DBC stævne i nyere tid. Men han kommer langfra til at stå alene, for vi kommer til at få rigtig mange gode navne og spændende cykelryttere med i stævnet. Det bliver en cykelfest«, forklarer DBCs eventansvarlige Jimmi Madsen, og understreger, at DBC snarest vil offentliggøre, hvem der bliver Niki Terpstras makker i 100 km parløbet den 29. december.

Ud over sejren i Paris-Roubaix har Niki Terpstra i sin karriere blandt andet vundet det hollandske mesterskab tre gange, semiklassikeren Dwar door Vlaanderen to gange og etapeløb som Tour of Qatar, Wallonien Rundt og EnecoTour. I 2017 blev Terpstra nummer tre i Flandern Rundt og fire i Gent-Wevelgem.

På banen er det blandt andet blevet til 6-dagessejre i Rotterdam og Amsterdam for Niki Terpstra.
Billetter til DBCs nytårsstævne kan købes via www.bikeNrun.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *