Nyt gulv til basketspillerne
wolfpack-copy-1.jpg
Der bliver gået til den, når Wolfpack spiller i Elitedivisionen. Nu har hjemmebanen fået et nyt gulv til anstrengelserne. Foto: Arkivfoto.
Basketball Kommunens førende basketballhold BMS Wolfpack er kommet i elitedivisionen og så skal de have bedre faciliteter til deres hjemmekampe. Både af hensyn til hjemmeholdet, til de besøgende hold og ikke mindst til de mange tilskuere, der følger kampene.

Derfor har Ballerup Kommune bevilget 400.000 kroner til et nyt mobilt basketballgulv i Ballerup Super Arena, hvor holdet skal spille kampe i elitedivisionen. Samtidig vil det også for Ballerup Kommune være et attraktivt sted at kunne spille landskampe i basketball.

Gulvet er allerede blevet lagt på som et mobilt gulv, der kan tages af, når kampene er spillet. Derfor blev den sidste kamp inden julepausen spillet på det nye gulv i superarenaen, en kamp der endda blev transmitteret på direkte på TV2 Sport.

Der var afsat midler i budgetaftalen for 2018 til projektet, men en enig kommunalbestyrelse fremrykkede altså bevillingen fra 2018 til indeværende år, så man kunne få gulvet på til den sidste kamp.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *