Lidt om Lautrup
Debat En sikker kommune skriver i sit svar til indsigelserne på lokalplanændringen i Lautrup-området, at området skal tilføres nye kvaliteter for at kunne bevare sin tiltrækningskraft blandt førende (virksomheder) på området, så de derved kan lokalisere sig som betydende virksomheder. En magtmiddel-tekst der skal besnære den folkevalgte forsamling.

Der er alene lidt panderynker overfor det herskende trafikkaos, som omtales og refereres alene i Ballerup Bladet og som uden professionel trafikanalyse, kan komme til at koste kommunen meget store beløb, når landevejs-proppen bliver forøget og senere skal forsøges fjernetmed eksproprieringer

Med dèt, menes der, at diskretion normalt er en æressag. Blot ikke eksisterende byggeri i Lautrup-området.Her er ingen eller for lidt succes, mener kommunen, modsat vejdirektoratets opfattelse. Så hårdt presset begynder spekulationen igen at gå på højhuse (til trods for at der er listet flere af dem ind i tidernes morgen, tilfældige steder i kommunen, uden synderlig begrundelse i øvrigt) før den offentlige mening fik bukser på. Højhuse i Lautrup og Skovlunde Syd har før været på tale, men to voksne borgmestre indså modstanden

Og seneste nyere spæde forsøg begyndte da også igen allerede i udvalgsformandens Hanne Mikkelsens tid på hjørnegrunden ud til landevejen. Den fik dog usædvanlig meget modstand og gik derefter fuldstændig i sort.

Derfor må det nye slogan blive; Smukt byggeri i øjenhøjde.Det har altid haft tiltrækningskraft blandt førende virksomheder på området og generer ikke andre. Et sådan slogan kan alle godt lide. Og dem der er i tvivl, har ikke set sig nok omkring.

I øvrigt er eksporten af arbejdspladser i top ti i Ballerup Kommune, som mon ikke de gamle lautrupplaner er gangbare, uden nogen form for silo byggeri?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *