Hvad har kommunen gang i?
Debat Mon det er sidste nyt i kommunal borgerchikane? Tirsdag den 28. november var der fem gadelamper på Lumbyvej/Salbyvej, der ikke tændte samt to lamper på stykket af Tangevej mellem de to veje og flere lamper på Kirkebyvej (synligt fra Tangevej) og måske flere lamper rundt omkring i området.

For at tage Lumbyvej/Salbyvej, så springer syv lamper ikke samtidig, så måske første sætning passer meget godt.

Jeg ved ikke hvilket firma, der har servicekontrakt på gadebelysningen i Skovlunde, men da der stadig ikke er lys, kunne det tyde på at firmaet har fået besked fra kommunen (?) om, at det ikke skal bringes i orden sådan med det første.

I dag, onsdag den 6. december, har der været elektriker i området. Det betød at alle lamper var tændt kortvarigt. Men nu klokken 18.20 er der i alt 17 lamper i området Lumbyvej/Salbyvej, der er slukket. Hvad har kommunen gang i?

Jeg har prøvet at finde et telefonnummer til en teknisk vagt i kommunen, men det er ikke lykkedes. Jeg finder kun hovedtelefonnummeret, der ikke svarer efter klokken 15.

Har vi det ikke dejligt? Der må jo være en grund til miseren, når vi nu har fået moderniseret vejbelysningen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *