Fuld knald på boldklubben
DSC_0771-copy.jpg
Måløv Boldklub samler ind til ungdomsafdelingens sommertur til Kerteminde Cup ved at sælge fyrværkeri mellem jul og nytår. Foto: Privatfoto
fodbold Til hverdag brændes der masser af krudt af på boldbanerne i Måløv. Nu går Måløv Boldklub skridtet videre og sælger fyrværkeri for at udvikle ungdomsafdelingen.

»Flere og flere børn vælger at spille fodbold i klubben. Det er fantastisk, men det kræver også at rammerne og økonomien følger med. Det kan fyrværkerisalget bidrage til,« siger formand for Måløv Boldklub, Brian Rasmussen og fortsætter:

»Udbyttet fra fyrværkerisalget skal blandt andet gå til at sende hele ungdomsafdelingen til Kerteminde Cup til sommer, uanset størrelsen på talentet eller forældrenes pengepung.«
Måløv Boldklub ved intet om fyrværkeri, så de har fundet en partner i Krudt2760, der har flere års erfaring med at sælge fyrværkeri for andre fodboldklubber. De står for det praktiske med udstilling ved hallen, website til bestillinger og håndtering af fyrværkeriet, som er dansk produceret.

»Vi håber, at byen bakker op om initiativet. Med det voksende fremmøde til Superlørdag og store engagement i Kerteminde Cup-indsamlingen er håbet lysegrønt,« siger Brian Rasmussen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *