Wolfpacks første sejr i Basketligaen
Basketball Wolfpack Basketball sikrede sig torsdag aften, i Ballerup Super Arena, sin første sejr i Basketligaen foran 288 fremmødte. Wolfpack vandt en meget tæt kamp med 78-77, efter pausestilling på 38-42 til Randers Cimbria.

Wolfpack Basketball måtte slås hårdt for sejren imod et fysisk stærkere Randershold. Wolfpacks Oliver Strøh havde sin bedste kamp i år med flere afgørende tre-point-scoringer og 25 point. Ligesom Durrell Vinson, efter en svær første periode, fik spillet sig mere ind i kampen i de tre sidste.

Wolfpack vandt tip-off men Egaras Stanionis brændte det første skud ude af balance og Randers’ Deuce Bello sikrede sig de første to point i kurven. Wolfpacks offensive spil var i starten meget stillestående, præget af hurtige afslutninger og af at de lige skulle se Randers’ aggressive forsvar an. Randers dominerede under kurven og fik deres scoringer her. Perioden slutter med reducering til 14-18.

I anden periode holdt Wolfpack dampen oppe og afsluttede med aggressivt angrebsspil og flere gode offensive beslutninger til pausestillingen 38-42.

I tredje periode blev kampen generelt tættere og Durell Vinson vandt kampene under kurven. Randers var generelt presset til hurtige afslutninger grundet Wolfpacks aggressive halvbanepres. Efter en teknisk fejl udlignede Niki Tamjidi og Oliver Strøh satte samtidig sin fjerde tre-point-scoring på det efterfølgende angreb og bragte Wolfpack foran 50-47. Perioden sluttede med føring til Wolfpack på 60-55.

Wolfpack holdt hovedet koldt i fjerde periode, hvor stillingen bølgede lidt frem og tilbage, men i de døende minutter satte Kyndahl Hill en tre-point-scoring ind og sørgede dermed for kampens resultat 78-77 – og Wolfpacks første sejr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *