Valget og den glemte røg
debat Ballerup Bladet, uge 45, bringer naturligvis et væld af indlæg og reklamer fra de forskellige partier. Man påpeger andres fejl og fremhæver egne visioner – fint nok.

Et væsentligt – men tydeligvis neddroslet forureningsproblem for os i parcelhusområderne er forureningen fra brændeovnene. Røggenerne er massive, men borgmesterpartiet ønsker åbenbart ikke at gøre noget effektivt ved sagen. Eller mangler man mod og mandshjerte til at ”genere” vælgere med brændeovne?

Et enkelt parti, nemlig Det radikale Venstre, er åbenbart ikke så konfliktsky og markerer i BB, at de faktisk vil tage initiativer til at reducere generne fra brændeovnene. Meget fint!

Utallige undersøgelser har nemlig påvist, at brænderøg indeholder store mængder helbredsskadelige stoffer og partikler, der går direkte i kroppen. Og vi taler om nanopartikler, tjærestoffer, dioxin, benzen og et væld af andre stærkt skadelige stoffer.

Måtte vi høre fra Socialdemokratiet, hvilke initiativer man påtænker?

2 kommentarer om “Valget og den glemte røg”

  1. Poul E. Pedersen siger:

    Godt indlæg.

    Jeg venter på Kommunalbestyrelsens svar her fra sidelinjen.

  2. Thomas Kruse siger:

    Hvad er er Eriksson og de brændeovne ? Han er åbenlyst besat af partikler. Hvis man brænder korrekt er der hverken røggener eller lugtgener. Havde kommunen ikke tilbudt Eriksson et møde, så han kunne få afløb for sin vrede ? Stem dog på de Radikale og lad os andre bruge vores brændeovn i fred. Der er vel en rest af den private ejendomsret tilbage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *