Vælgermøde i Skovlunde
skov.jpg
KV17 Skovlunde Lokalråd holder traditionen tro vælgermøde onsdag den 8. november klokken 19-21 i Skovlunde Kulturhus, indgang 2.

Vælgermødet vil naturligvis dreje sig om, hvad der skal ske de kommende fire år i Ballerup Kommune, men især set med Skovlundeborgernes øjne. Politikerne vil bliver spurgt ind til, hvad de har tænkt sig med Skovlunde og hvor meget de vil arbejde for denne del af kommunen.

Alle er velkomne, men der kun plads til 150 personer, så det er først-til-mølle.

I panelet sidder følgende politikere: Jesper Wurtzen (A), Kåre Harder Olesen (V), Ali Abbasi (Ø), Birgitte Dahl (O), Morten Løgager (C), Lone Madsen (D), Ole Foss Andersen (Å), Mikkel Kruse (I), Ulrik Falk-Sørensen (F) og Sanne Fandrup (B).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *