Tritons Signe Bro er EM-ambassadør
SigneBro-copy.jpg
Signe Bro fra Triton i Ballerup er udnævnt til ambassadør for europamesterskaberne i svømning. Foto: Privatfoto
Svømning Signe Bro fra Svømmeklubben Triton har sammen med 34 andre danske topsvømmere givet tilsagn om at engagere sig som officiel ’Respekt for vand-ambassadør’ for EM i Svømning.

»Det er super fedt at være udnævnt som EM-ambassadør. Det giver mig muligheden for at være med til at promovere denne store event, og muligheden for at være med i planlægningen. Det betyder også noget for mig – det er dels et skulderklap, men også bare en fed oplevelse. Jeg håber selvfølgelig at EM på kortbane bliver vildt med en fed stemning, og masser af opbakning fra publikum. Og så ser jeg også frem til at udbrede Respekt for vand budskabet,« siger Signe Bro.

De 35 Respekt for vand-ambassadører har en helt særlig opgave: De skal være ambassadører for europamesterskaberne og repræsentere EM både i deres lokale klub, på deres sociale medier og være mesterskabernes ansigter udadtil.

EM i Svømning 2017 afholdes den 13.-17. december i Royal Arena i København.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *