Storsejr til Ballerup BK
Ballerup-BK-copy-8.jpg
Det blev til storsejr for Ballerup BK over Kirke Værløse. Foto: Privatfoto
fodbold Søndag formiddag skulle den sidste kamp i år afvikles for Ballerup BK.

Kirke Værløse IF var på besøg i Topdanmark Hallen, og det var ikke et særligt gæstfrit hjemmehold, som tog imod dem.

I første halvleg scorede først Martin Eriksen på hovedstød efter et hjørnespark, inden Daniel Pless var på pletten – igen med Mark Petersen som oplægger.

I anden halvleg fik Kirke Værløse bedre styr på spillet og havde betydeligt mere boldbesiddelse end i første halvleg. Det betød så samtidig, at de blottede sig bagude. Det udnyttede Ballerups omstillingsmaskine, og pludselig stod den 5-0 til hjemmeholdet. Max Behroozian scorede den første, Daniel Pless den anden og Thomas Carlsson den tredje.

Kirke Værløse kørte stadigvæk ufortrødent på, og de fik udbytte af anstrengelserne, da Peter Skipper blev sendt afsted i dybden, og sikkert satte bolden i kassen. Det reagerede hjemmeholdet hurtigt på, og Daniel Pless lukkede kampen med to yderligere scoringer til slutresultatet 7-1. Det betyder samtidig, at han slutter på 20 scoringer i efteråret. Ganske enkelt imponerende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *