Skovlunde varmer op til jul
julebazar_skovlunde_25-copy.jpg
Der er altid masser af gode tilbud i loppeboderne, når Skovlunde Kirkes julebazar finder sted. Foto: Flemm
bazar Skovlunde Kirkecenter bliver søndag den 3. december omdannet til kæmpe julebazar med masser af underholdning for både børn og voksne.

Nu nærmer tiden sig for den store, traditionsrige julebazar i Skovlunde Kirkecenter. Søndag den 3. december begynder festen med børnevenlig gudstjeneste klokken 10, hvor børn og unge fra FDF, Pigespejderne og kirkens børnekor bærer den store adventskrans ind og krydrer gudstjenesten med sang og luciaoptog.

Efterfølgende åbner de forskellige boder med salg af forskellige ting, tombola og andet godt – samt fra klokken 12: Loppemarkedet, som byder på et hav af genbrugsguld til både store og små.

Pejsestuen indvies

Der er i øjeblikket et stor ombygning af kirkecentret i gang, som blandt andet betyder at Pejsestuen bliver renoveret. Heldigvis når den lige akkurat at blive færdig og klar til indvielse til bazaren, så det kun er kontorerne bag kirken, der fortsat er under ombygning.

Pejsestuen bliver omdannet til ’juletorv’, hvor der sælges alt godt til julemåneden – småkager, syltetøj, håndarbejde og juledekorationer. Der laves også café med hjemmelavet julemad, risalamande og kager.

I løbet af dagen vil der være forskellig musik og sang på juletorvet og fra klokken 15 er der banko.

Kagekonkurrence

I disse kagedyst-tider er der selvfølgelig også mulighed for at hoppe med på bølgen ved julebazaren i Skovlunde. Her dystes både om ’flotteste kage’ og ’bedste smag’ i den store kagekonkurrence, hvor alle kan være med. Man skal bare kreere sit mestervæk hjemmefra, tage det med til bazaren og indlevere den i caféen på juletorvet inden klokken 12.30 – som tak får man en værdikupon til en gang kaffe og kage i caféen.

Klokken 13 har dommerpanelet smagt og bedømt alle kagerne og kårer en vinder – hvorefter der åbnes i kagesalget, så alle kan få en bid.

Mandehørm og børnesjov

Udenfor kirkecentret kan man som altid købe juletræer – med udbringning. Og som noget nyt bliver der i år lavet et ’saloontelt’ med mandfolkeaktiviteter – det er noget med at svinge en hammer og lignende.

Imens kan børnene hygge sig med de mange aktiviteter som snoretræk, det muntre køkken, skydebod, spillerum, julemandens værksted og fiskedam med mere. Der sælgesbørne-klippekort, som giver adgang til det hele.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *