Så er de første pullerter sat op
pullerter-i-centrumgaden1.jpg
Nu kan bilerne ikke længere komme ind i gågaden fra Bydammen. (OPDATERING: Mellem pullerterne kommer et lille galvaniseret hegn, som skal sikre at selv ikke de smalleste biler, kan slippe igennem. Foto: Mia Thomsen
gågaden Alle indkørsler til Centrumgaden i Ballerup skal spærres af med pullerter. I denne uge blev de første sat op.

Efter mange måneders venten er de første pullerter i Centrumgaden nu langt om længe blevet sat op. Det er de faste granitpullerter i den nordlige del af gaden, der udgør første etape, mens de fjernstyrede hæve-sænke-pullerter først kommer senere.

Nu er der således spærret af for biler fra både indkørslen og den lille parkeringsplads ved kirken ud mod Bydammen, ligesom der er sat en pullert op i passagen mellem Lidl og Danbolig. Der vil også blive sat én i sidegaden mellem Danske Bank og Profil Optik.

Fjernstyrede pullerter

Som vi skrev i avisen i tirsdags, er der endnu ikke nogen præcis dato for, hvornår de sidste fjernstyrede pullerter kommer op, men de skal placeres ved Centrumgadens begyndelse ved Ballerup Centret, på begge sider af fodgængerfeltet over Linde Allé samt ved indkørslen fra Sct. Jacobsvej ved Jyske Bank.

Formanden for Teknik- og Miljøudvalget Helle Tiedemann forklarede i avisen, at fordi etableringen af de fjernstyrede pullerter bliver så dyr, skal projektet i EU-udbud, ligesom de sidste detaljer, omkring hvem der skal have mulighed for at fjernstyre pullerterne, skal falde på plads.

»Jeg har bedt om en tidsplan fra forvaltningen. Men jeg håber så sandelig ikke, at det først bliver til foråret. Vi skal have gang i det hurtigst muligt,« sagde hun.

5 kommentarer om “Så er de første pullerter sat op”

 1. Daniel siger:

  ganske fint i fik klaret løsningen, jeg mener dog den kunne været løst på en mere effektiv måde, ved at sætte dem tættere sammen. hvad med knallert kørsel ?.

 2. V .Jensen siger:

  Der er ikke sat en eneste pullert op i gågaden
  Må minde om at en pullert en cylindrisk hæve sænke anordning.

 3. Trine siger:

  Prøv at læse artiklen før man udtaler sig.

 4. kim pedersen siger:

  Ja ma skal lede længe efter større idioti. Man kan køre lige gennem uden problemer Spild af penge men flotte er de da

 5. V .Jensen siger:

  Det er grimme
  og de står for langt fra hinanden
  Makværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *