Opbakning til SF-forslag
debat Som borger i Ballerup Kommune vil jeg gerne takke for det særdeles vellykkede vælgermøde Ballerup Bladet afholdt i Baltoppen mandag den 6. november.

Samtidig vil jeg som formand for SF-Ballerup takke for den store opbakning der var til et af vores forslag til øget borgerinddragelse. Forslaget, som blev præsenteret af vores spidskandidat Ulrik Falk Sørensen, går ud på, at hvis 1000 borgere kan blive enige om at forslag, skal de kunne få adgang til at forelægge det for kommunalbestyrelsen og få det behandlet der.

Det er sjældent at det allerede under en valgkamp lykkes for et parti at få vedtaget et forslag. Men i denne situation ser det næsten ud til at være tilfældet. Ikke alene fik forslaget en positiv respons fra publikum i salen. Det viste sig at også politikerne i panelet bakkede op om forslaget, så der tegnede sig et massivt flertal for forslaget allerede i den siddende kommunalbestyrelse.

Vi i SF glæder os til at fremsætte forslaget og få endeligt vedtaget i Ballerup Kommunalbestyrelse efter valget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *