Nye Borgerlige lytter til borgerne
debat Nye Borgerlige vil lytte til borgerne omkring campusbyggeriplanerne ved Sømosen. Og Nye Borgerlige agter derfor at stemme imod byggeplanerne, som de blev fremlagt på borgermødet ved DTU.

Når der er så massiv modstand, fra så mange mennesker imod et sådan byggeri, bliver vi som politikere nødt til at lytte til de mange mennesker, som dagligt færdes i dette naturområde – og som i den grad er imod campusbyggeriet ved Sømosen.

Vi vil i Nye Borgerlige rigtig gerne kunne tilbyde flere billige boliger til unge, enlige og hjemløse i Ballerup og ser også gerne at der bygges studieboliger i forbindelse med store uddannelsesinstitutioner som DTU. Men da vi i Nye Borgerlige ønsker ’mere menneske og mindre stat’ bliver vi også nødt til at lytte til den massive modstand, der er fra de mange borgere, som ikke ønsker at unikke naturområder bliver inddraget til ungdomsboligbyggeri.

Vi har i Nye Borgerlige i forvejen stor fokus på bevarelse af vores naturområder og vil derfor i stedet foreslå, at der findes en anden løsning for campusbyggeriet ved DTU og Sømosen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *